• Art of Danube

  Art of Danube

  Slikarica Ana Tudor, prenijela je jedinstveni dunavski krajolik i njegovu ugroženu floru i faunu na 1km dugo

  Read More
 • "Vukovar u očima 7 generacija"

  Pozivamo građane Vukovara da se uključe u izložbu fotografija svog viđenja grada Vukovara svojim autorskim fotografijama grada

  Read More
 • Posjeti Klub mladih

  Posjeti Klub mladih

  Ekipa, posjetite nas na dobro poznatoj adresi Voćarska 17, radnim danima od 10-15 sati. U našem Klubu

  Read More
 • Fruity st. Studio

  Fruity st. Studio

  YPGD kroz projekt Klub mladih provodi aktivnost pod nazivom Fruity st. Studio.
  Fruity st. Studio namjenjen je

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Mirovna grupa mladih Dunav 3.2.2018. obilježila je 20 godina službenog postojanja udruge

u sklopu koje je u prostoru Kluba mladih održala program. Kroz vremeplov 1998- 2018 predstavili su rada organizacije kroz 20 godišnje postojanje – kroz koje je uspješno realizirano preko 200 projekata, preko 70 radnih i volonterskih kampova i volonterskih aktivnosti puta 2000 volontera, preko 100 koncerata i preko više tisuća korisnika, s preko 300 partnerskih organizacija. Prvi predsjednik Mirovne grupe mladih Dunav Goran Jelenić prisjetio se samih početaka i poželio uspješan rad organizaciji, kao i jedan od bivših predsjednika i voditelja organizacije Siniša Mitrović. Sadašnji predsjednik predstavio je neke od prvih aktivnosti – izdavanje časopisa za mlade, čuvene „Ševe“, radio emisije koja je emitirana na Radio Dunavu - Tića McClaud Show, predstave za djecu, odlazaka na kampove u Nizozemsku i Austriju, Festivala,koncerata, pomoći starijima, radnih kampova u Vukovaru...Goran je ispričao povod njegovog uključivanja u rad civilnog društva, dok je Siniša opisao način i metodologiju rada s mladima... Nakon vremeplova predstavljeni su EVS projekti, rad Kluba mladih, dodjeljene su diplome polaznicima tečaja C#, i nagrada mladima koji su u sklopu Time to move kampanje 2017 snimili promotivne filmove. Dvojici volontera, polaznika 1. razreda SŠ Nikole Tesla koji su prošli obuku iz robotike, a koji danas vode radionice iz robotike u OŠ Blage Zadre dodjeljene su volonterske knjižnice. Predstavljeni su projekti koji nas čekaju ove godine – izložbe, tečajevi, književne i društvene večeri, rad sa starijima i nemoćnima, rad glazbenog studija, zabavnih aktivnosti... Volonterke iz Španjolske i Italije – Luisa i Sara predstavile su sebe, svoj rad, te je nakon prezentacija održana zakuska na kojoj su predstavljena talijanska i španjolska jela koje su priredile strane volonterke. Događanje je bila i prilika kroz koju smo se zahvalili svim našim donatorima, volonterima, korisnicima i osobama koje rade kroz naše projekte i koji doprinose uspješnosti rada.

 

 

 

 

Kontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV
YOUTH PEACE GRUP DANUBE

Adresa: Voćarska 17, 32000 Vukovar, Croatia

Telefon: Tel/fax: +385 (32) 414-633
info@ypgd.org

QuestionPro provides free survey templates for Customer Satisfaction, Human Resources, Marketing, Health Care, Customer Service, Academic Evaluation, and Community surveys.