UČITELJI, PROFESORI, RODITELJI, SVI KOJI RADITE S DJECOM, POZIVAMO VAS NA:
KRUG UČENJA: OBRAZOVANJE ZA USPJEH

KADA I GDJE: GRADSKA KNJIŽNICA VUKOVAR (SPAJALICA) 07.12. (PETAK) OD 10-12:00 SATIMnogo se govori o tome kakvo obrazovanje trebaju naša djeca kako bi uspjeli u budućnosti, ali to razmišljanje zahtijeva da se razmisli o sljedećim pitanjima: Što je uspjeh? Koje su vještine potrebne da bi se uspjeh postigao? Koja je uloga škole? Što mogu učiniti pojedinci kako bi mladi ljudi u njihovoj skrbi mogli ispuniti svoje potencijale? Željeli bismo pozvati pojedince koji su uključeni u obrazovanje u Krug učenja u kojem ćemo razmotriti gore navedena pitanja kao i njihovu važnost za obrazovanje koje nudimo našoj djeci. Umjesto predavanja, želimo se kretati između angažiranog promišljanja, dijeljenja znanja i aktivne rasprave koja se može pretvoriti u konkretne akcije. Naš razgovor facilitirat će Sonia Zivkovic.

Namijenjeno: ravnateljima, učiteljima, roditeljima, socijalnim radnicima, svakome tko radi s djecom i adolescentima
Jezik: Uglavnom engleski, podrška/prijevod na hrvatskom jeziku

-------
Sonia Zivkovic
Sonia Zivkovic je edukatorica s iskustvom od 360 stupnjeva. Nakon što je tijekom 18 godina bila učiteljica i voditeljica škole, njezina se karijera promijenila, dopuštajući joj da kombinira svoju stručnost sa svojim strastima. Sonia nosi mnoge šešire. Osnivačica i direktorica Pana Wakke Productions, savjetnica, producentica i učiteljica. Fokus na ljudske odnose i ponovno humaniziranje obrazovanja konstanta je u njezinome radu. Stanovnica Zagreba, Sonia dijeli svoje vrijeme između Argentine, Hrvatske i Kine, njezina tri doma.

Organizator:
Krug učenja “Obrazovanje za uspjeh” dio je projekta Čačkalica koji provodi  Impact Hub Zagreb uz podršku Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj, Robert Bosch fondacije, Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskog robotičkog saveza. Projekt Čačkalica je inicijativa koja nastoji utjecati na obrazovanje i buduću zapošljivost djece i mladih. Impact Hub Zagreb djeluje u Zagrebu od siječnja 2013, dio je globalne mreže od 100 + Impact Hubova koji pružaju jedinstveni ekosustav resursa, inspiracije i mogućnosti suradnje za društvene poduzetnike i inovatore (http://zagreb.impacthub.net).

Suorganizatori i partneri Kruga učenja:
Mirovna grupa mladih Dunav
Osnovna škola Nikole Andrića
Gradska knjižnica VukovarQuestionPro provides free survey templates for Customer Satisfaction, Human Resources, Marketing, Health Care, Customer Service, Academic Evaluation, and Community surveys.

Kontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV
YOUTH PEACE GRUP DANUBE

Adresa: Voćarska 17, 32000 Vukovar, Croatia

Telefon: Tel/fax: +385 (32) 414-633
info@ypgd.org