• Produženi boravak

  Produženi boravak

  Mirovna grupa mladih Dunav uskoro počinje s provedbom projekta " Produženim boravkom do boljeg uspjeha ", financiranim od strane

  Read More
 • Posjeti Klub mladih

  Posjeti Klub mladih

  Ekipa, posjetite nas na dobro poznatoj adresi Voćarska 17, radnim danima od 10-15 sati. U našem Klubu

  Read More
 • Fruity st. Studio

  Fruity st. Studio

  YPGD kroz projekt Klub mladih provodi aktivnost pod nazivom Fruity st. Studio.
  Fruity st. Studio namjenjen je

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Mirovna grupa mladih Dunav dobitnica je priznanja Eurodeska za kvalitetno informiranje mladih

Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku 11.12.2018.godine u Zagrebu su organizirali svečanu konferenciju u povodu službenog otvaranja programa Europske snage solidarnosti.
Tom prilikom dodijeljena su i priznanja za informiranje mladih Eurodeskovim multiplikatorima. Mirovna grupa mladih Dunav jedan je od Eurodeskovih multiplikatora i ponosna dobitnica ovog priznanja. Eurodesk multiplikatori informativni su centri i organizacije koje rade izravno s mladima, informiraju ih i savjetuju o mogućnostima za međunarodnu mobilnost.
Eurodesk je europska informacijska mreža koja promiče Europske snage solidarnosti, Erasmus+ i ostale programe međunarodne mobilnosti.

Kontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV
YOUTH PEACE GRUP DANUBE

Adresa: Voćarska 17, 32000 Vukovar, Croatia

Telefon: Tel/fax: +385 (32) 414-633
info@ypgd.org

QuestionPro provides free survey templates for Customer Satisfaction, Human Resources, Marketing, Health Care, Customer Service, Academic Evaluation, and Community surveys.