Prezentacija programa Europskih snaga solidarnosti održana je u petak, 29.03.2019.u prostoru Kluba YPGD.

Martina Uglik prisutnima je predstavila novi program, sve njegove prednosti te široku lepezu mogućnosti volontiranja, obrazovanja, zapošljavanja u svojoj zemlji ili inozemstvu te na koji način mogu doprinijeti razvoju svoje zajednice ili pomoći ljudima diljem Europe.
Volonteri Eray iz Turske i Sopio iz Gruzije podijelili su s mladima svoja iskustva korištenja ovog programa, te su ih pozvali da dođu posjetiti njihove zemlje. Posjetitelji su u ugodnoj atmosferi imali prilike i naučiti kako se kuha tradicionalna turska kava. smile Ostvarili smo suradnju i sa Veleučilištem Lavoslav Ružička iz Vukovara, čijih je 6 studenata fizioterapije bilo prisutno na prezentaciji.

Prezentaciju "Rad i volontiranje kroz Europske snage solidarnosti" Mirovna grupa mladih Dunav provela je kao Eurodesk multiplikator (kroz suradnju s Agencijom za mobilnost i programe EU

QuestionPro provides free survey templates for Customer Satisfaction, Human Resources, Marketing, Health Care, Customer Service, Academic Evaluation, and Community surveys.

Kontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV
YOUTH PEACE GRUP DANUBE

Adresa: Voćarska 17, 32000 Vukovar, Croatia

Telefon: Tel/fax: +385 (32) 414-633
info@ypgd.org