I ove godine, od 27.05. do 03.06. Mirovna grupa mladih Dunav bila je domaćin američkim studentima socijalnog rada sa Sveučilišta u Indiani.

U pitanju su studenti socijalnog rada koji u sklopu svoje studentske prakse za zadatak imaju istražiti kako funkcionira lokalna zajednica te kako žive mladi u Hrvatskoj. Ova studentska praksa rezultat je suradnje Proni centra za socijalno podučavanje i Sveučilišta u Indiani. Kylie and Erika u našoj su udruzi prošli sve faze procesa planiranja, pripreme te implementacije aktivnosti u lokalnoj zajedinci. S učenicima iz Produženog boravka zaigrali su Bingo a priredili su nam i američku interkulturalnu večer na kojoj su nam pripremali tradicionalne američke delicije te su mlade iz Vukovara upoznali sa svojom tradicijom i kulturom i otkrili im i najzanimljivije činjenice o Americi. Bilo nam je uistinu zanimljivo!

 

QuestionPro provides free survey templates for Customer Satisfaction, Human Resources, Marketing, Health Care, Customer Service, Academic Evaluation, and Community surveys.

Kontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV
YOUTH PEACE GRUP DANUBE

Adresa: Voćarska 17, 32000 Vukovar, Croatia

Telefon: Tel/fax: +385 (32) 414-633
info@ypgd.org