Naših 12 volontera Europskih snaga solidarnosti (ESC) iz 7 zemalja- Hrvatska, Francuska, Gruzija, Grčka, Moldavija, Poljska i Španjolska tu su da vam ovo ljeto učine nezaboravim!

U slijedećih nekoliko tjedana djeca i mladi iz Vukovara mogu sudjelovati na arts&craft radionicama ( izrada predmeta od reciklažnog materijala, pravljenje lutkica, nakita, pravljenje predmeta od soli ..) utorkom i četvrtkom 12-14h, edukativnim radionicama ( učenje španjolskog i engleskog jezika, sviranje bubnjeva i perkusija, pjevanje..) utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom 10-12h, sportskim radionicama, društvenim igrama na otvorenom, aktivnostima na vukovarskoj Adi ( oslikavanje lica, gradnja kuli od pijeska..) , tu je i ljetni IT kamp za djecu i mlade koji će se održati od 22-26.7. i još punoo iznenađenja!

Ponedjeljak je počeo sa treningom o zaštiti djece i mladih, dobrim team-buildingom kako bi se naši volonteri što bolje upoznali, a završio je sa lekcijama iz hrvatskog jezika! smile Ostatak tjedna provodili smo aktivnosti u lokalnoj zajednici, sklapali smo nova prijateljstva na dječjim igralištima i bavili smo se sportom! Događaj tjedna svakako je bila aktivnost u lokalnoj zajednici gdje smo zaista dali svoj doprinos i učinili nešto lijepo za Grad Vukovar, očistili smo divlju deponiju uz suradnju sa Gradom, čijim djelatnicima se ovim putem zahvaljujemo. Za kraj tjedna ostavili smo najslađe- prvu interkulturalnu večer- predstavljanje Hrvatske, za koju smo sigurni da će biti izvrsna! Vidimo se ekipa cool

QuestionPro provides free survey templates for Customer Satisfaction, Human Resources, Marketing, Health Care, Customer Service, Academic Evaluation, and Community surveys.

Kontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV
YOUTH PEACE GRUP DANUBE

Adresa: Voćarska 17, 32000 Vukovar, Croatia

Telefon: Tel/fax: +385 (32) 414-633
info@ypgd.org