• Produženi boravak

  Produženi boravak

  Mirovna grupa mladih Dunav uskoro počinje s provedbom projekta " Produženim boravkom do boljeg uspjeha ", financiranim od strane

  Read More
 • Posjeti Klub mladih

  Posjeti Klub mladih

  Ekipa, posjetite nas na dobro poznatoj adresi Voćarska 17, radnim danima od 10-15 sati. U našem Klubu

  Read More
 • Fruity st. Studio

  Fruity st. Studio

  YPGD kroz projekt Klub mladih provodi aktivnost pod nazivom Fruity st. Studio.
  Fruity st. Studio namjenjen je

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Mirovna grupa mladih Dunav i ove godine organizira šesti po redu  Street Festival pod nazivom  -  Vurban Street Festival. Ovogodišnji Vurban Street Festival održat će se u Vukovaru 5., 6. i 8. rujna 2014. g.

Festival započinje nastupima izvođača : DJ Ameba (Zlatko Dolić) , Mickel (Miroslav Kanjuh), Karizmatik (Stefan Babić), General Woo ( Srđan Ćuk) i Mr Dirty Hairy (Matt Davies) -  5.rujna 2014. U Klubu Mendoza s početkom u 23 h.

Drugog dana festivala biti će održane kreativne radionice, breakdance, DJ-ing, crtanje, izložba radova nastalih kroz naše projekte, radionice za djecu,  prezentacije i projekcije, te informiranje mladih o mogućnostima za mlade kroz Eurodesk.  Večernji sati rezervirani za nastup lokalnih demo bendova: Aranea, Incoming Haze, Charlie Brown, Das Rage i Borovski štakori -  Program se održava 6.rujna 2014. na šetnici ispred i u prostoriji Radničkog doma Vukovar s početkom u 18 h.

8. rujna 2014. Korisnici Fruity kluba  imati će priliku sudjelovati na radionici sviranja udaraljki pod vodstvom  Brod teatra koji će se 8. rujna usidriti kod restorana Vrške u Vukovaru  u sklopu projekta Rivers of Europe – RIVE, a termini  mjesto radionice biti će naknadno objavljeni.

Vurban street festival ima za cilj pružiti mogućnost mladim kreativnim ljudima iz Grada i okolice da javno prikažu svoje interese, glazbena i druga umijeća, pruža mogućnost i uvjete za umrežavanje mladih glazbenika iz Vukovara i inozemstva, te priliku da zajedno stvaraju i rade na novim kulturnim proizvodima i na taj osnažiti ih u nastojanjima da se aktivno bave urbanim kulturnim stvaralaštvom. Ovim festivalom cilj nam je promovirati urbanu kulturu u gradu Vukovaru i jačati urbanu scenu u gradu.

Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva kulture kroz projekt Vurban street festival i Zaklade Kultura nova kroz projekt Fruity kluba, te financijsku i resursnu podršku grada Vukovara.
Oprema za izvedbu osigurana je kroz potpore Ministartva socijalne politike i mladih, te Europske unije kroz projekt Nasilje? Ne, hvala!. Informiranje mladih provodi se kroz potporu Eurodesk Hrvatska.

 

Kontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV
YOUTH PEACE GRUP DANUBE

Adresa: Voćarska 17, 32000 Vukovar, Croatia

Telefon: Tel/fax: +385 (32) 414-633
info@ypgd.org

QuestionPro provides free survey templates for Customer Satisfaction, Human Resources, Marketing, Health Care, Customer Service, Academic Evaluation, and Community surveys.