U sklopu Europskog tjedna mladih Mirovna grupa mladih Dunav u suradnji sa Agencijom za mobilnost i programe EU organizirat će u Vukovaru Živu knjižnicu.

Od 27.04.-10.05.2015. diljem Europe se obilježava Europski tjedan mladih, a u kojem učestvuju i Eurodesk multiplikatori iz Hrvatske koji organiziraju Živu knjižnicu. Mirovna grupa mladih Dunav Eurodesk multiplikator organizira Živu knjižnicu 9. svibnja 2015 od 10.00-12.00 na prostoru Zelene čitaonice u centru grada.

Živa knjižnica je prilika za mlade ljude da saznaju više o mogućnostima za mobilnost za mlade iz Hrvatske, razgovarati sa mladim ljudima koji su već iskoristili neke od prilika koje mobilnost nudi i razbiti svoje predrasude vezano za različite teme poput Europske volonterske službe, sudjelovanja na razmjenama za mlade i različitim edukativnim treninzima i seminarima, Erasmus+ za studente, zdravom načinu života idr.
Živa knjižnica je svakako jedinstvena prilika da razgovarate sa „knjigama“ i postavite im različita i zanimljiva pitanja. Vjerujemo da će vam ovo biti prvi put da uživo razgovarate sa knjigama jer su u Živoj knjižnici „knjige“ mladi ljudi koji su već sudjelovali u nekoj mobilnosti i koji su spremni i imaju volje da podijele svoje iskustvo sa vama i odgovore na sve vaše upite.

Knjige koje možete "posuditi":
- Božena Lukač, Agencija za mobilnost i programe EU - Erasmus+ informacije za studente i školovanje u inozemstvu
- Ana Bučko, MGMD - seminari i razmjene mladih, kako putovati, učiti i zabavljati se
- Milena Blahuta, MGMD - Europska volonterska služba za početnike, Moje iskustvo
- Lena Vrtarić, Vukovarci dobre volje - zdrav život i zdrava hrana
- Martina Uglik, MGMD - Pokreni se - od ideje do projekta za organizacije i inicijative

Dođite, razgovarajte sa našim „knjigama“ i informirajte se!!!

QuestionPro provides free survey templates for Customer Satisfaction, Human Resources, Marketing, Health Care, Customer Service, Academic Evaluation, and Community surveys.

Kontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV
YOUTH PEACE GRUP DANUBE

Adresa: Voćarska 17, 32000 Vukovar, Croatia

Telefon: Tel/fax: +385 (32) 414-633
info@ypgd.org