UČITELJI, PROFESORI, RODITELJI, SVI KOJI RADITE S DJECOM, POZIVAMO VAS NA:
KRUG UČENJA: OBRAZOVANJE ZA USPJEH

KADA I GDJE: GRADSKA KNJIŽNICA VUKOVAR (SPAJALICA) 07.12. (PETAK) OD 10-12:00 SATIMnogo se govori o tome kakvo obrazovanje trebaju naša djeca kako bi uspjeli u budućnosti, ali to razmišljanje zahtijeva da se razmisli o sljedećim pitanjima: Što je uspjeh? Koje su vještine potrebne da bi se uspjeh postigao? Koja je uloga škole? Što mogu učiniti pojedinci kako bi mladi ljudi u njihovoj skrbi mogli ispuniti svoje potencijale? Željeli bismo pozvati pojedince koji su uključeni u obrazovanje u Krug učenja u kojem ćemo razmotriti gore navedena pitanja kao i njihovu važnost za obrazovanje koje nudimo našoj djeci. Umjesto predavanja, želimo se kretati između angažiranog promišljanja, dijeljenja znanja i aktivne rasprave koja se može pretvoriti u konkretne akcije. Naš razgovor facilitirat će Sonia Zivkovic.

Namijenjeno: ravnateljima, učiteljima, roditeljima, socijalnim radnicima, svakome tko radi s djecom i adolescentima
Jezik: Uglavnom engleski, podrška/prijevod na hrvatskom jeziku

-------
Sonia Zivkovic
Sonia Zivkovic je edukatorica s iskustvom od 360 stupnjeva. Nakon što je tijekom 18 godina bila učiteljica i voditeljica škole, njezina se karijera promijenila, dopuštajući joj da kombinira svoju stručnost sa svojim strastima. Sonia nosi mnoge šešire. Osnivačica i direktorica Pana Wakke Productions, savjetnica, producentica i učiteljica. Fokus na ljudske odnose i ponovno humaniziranje obrazovanja konstanta je u njezinome radu. Stanovnica Zagreba, Sonia dijeli svoje vrijeme između Argentine, Hrvatske i Kine, njezina tri doma.

Organizator:
Krug učenja “Obrazovanje za uspjeh” dio je projekta Čačkalica koji provodi  Impact Hub Zagreb uz podršku Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj, Robert Bosch fondacije, Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskog robotičkog saveza. Projekt Čačkalica je inicijativa koja nastoji utjecati na obrazovanje i buduću zapošljivost djece i mladih. Impact Hub Zagreb djeluje u Zagrebu od siječnja 2013, dio je globalne mreže od 100 + Impact Hubova koji pružaju jedinstveni ekosustav resursa, inspiracije i mogućnosti suradnje za društvene poduzetnike i inovatore (http://zagreb.impacthub.net).

Suorganizatori i partneri Kruga učenja:
Mirovna grupa mladih Dunav
Osnovna škola Nikole Andrića
Gradska knjižnica VukovarKontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV

Voćarska 17

32000 Vukovar, Croatia

Tel/fax: +385 (32) 414-633

info@ypgd.org