Naših 12 volontera Europskih snaga solidarnosti (ESC) iz 7 zemalja- Hrvatska, Francuska, Gruzija, Grčka, Moldavija, Poljska i Španjolska tu su da vam ovo ljeto učine nezaboravim!

U slijedećih nekoliko tjedana djeca i mladi iz Vukovara mogu sudjelovati na arts&craft radionicama ( izrada predmeta od reciklažnog materijala, pravljenje lutkica, nakita, pravljenje predmeta od soli ..) utorkom i četvrtkom 12-14h, edukativnim radionicama ( učenje španjolskog i engleskog jezika, sviranje bubnjeva i perkusija, pjevanje..) utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom 10-12h, sportskim radionicama, društvenim igrama na otvorenom, aktivnostima na vukovarskoj Adi ( oslikavanje lica, gradnja kuli od pijeska..) , tu je i ljetni IT kamp za djecu i mlade koji će se održati od 22-26.7. i još punoo iznenađenja!

Ponedjeljak je počeo sa treningom o zaštiti djece i mladih, dobrim team-buildingom kako bi se naši volonteri što bolje upoznali, a završio je sa lekcijama iz hrvatskog jezika! smile Ostatak tjedna provodili smo aktivnosti u lokalnoj zajednici, sklapali smo nova prijateljstva na dječjim igralištima i bavili smo se sportom! Događaj tjedna svakako je bila aktivnost u lokalnoj zajednici gdje smo zaista dali svoj doprinos i učinili nešto lijepo za Grad Vukovar, očistili smo divlju deponiju uz suradnju sa Gradom, čijim djelatnicima se ovim putem zahvaljujemo. Za kraj tjedna ostavili smo najslađe- prvu interkulturalnu večer- predstavljanje Hrvatske, za koju smo sigurni da će biti izvrsna! Vidimo se ekipa cool

Kontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV

Voćarska 17

32000 Vukovar, Croatia

Tel/fax: +385 (32) 414-633

info@ypgd.org