Time to move službena je kampanja Eurodeska tijekom koje se u listopadu organiziraju brojna događanja za mlade, na kojima se možeš upoznati sa stotinama mogućnosti za odlazak u inozemstvo i sudjelovanje na međunarodnim projektima, istražiti Europu ili steći potrebno iskustvo za budućnost.

Sve ove aktivnosti provode Eurodeskovi stručnjaci koji su uvijek spremni pomoći ti da nađeš pravu informaciju za sebe, bilo da je to volontiranje u inozemstvu ili pak odlazak na studij i dobivanje stipendije u nekoj europskoj zemlji.

Glavni cilj ove kampanje je doprijeti do mladih osoba između 13 i 30 godina koji žive u manjim sredinama.

Ove godine u sklopu Time to move kampanje Mirovna grupa mladih Dunav u suradnji s PRONI centrom za socijalno podučavanje zajednički organiziraju nekoliko događanja za koje smo sigurni da će vam se svidjeti:

-Zaigraj Time to move kviz- događaj u Gimnaziji Vukovar i Tehničkoj školi Nikole Tesle Vukovar

-Online kviz Time to move namijenjen mladima ( od 15-25.10.2019.)

-Info točke Time to move za mlade s područja vukovarsko-srijemske županije- Srednje škole Vukovar i Gradska knjižnica Vukovar

I za kraj, ne zaboravi pokazati svoju kreativnu stranu, prijavi se na na natječaj, dizajniraj majicu koja će najbolje dočarati duh kampanje Time to move i osvoji Interrail kartu za putovanje vlakom kroz Europu! :) Više o nagradnom natječaju pronađi ovdje.

 

Kontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV

Voćarska 17

32000 Vukovar, Croatia

Tel/fax: +385 (32) 414-633

info@ypgd.org