Pokretanje vlastitog posla ideja je koja privlači mnoge, ali malo tko se odvaži hrabro uploviti u poslovne vode. Na prvu se čini kako je to teško i komplicirano, ali je li to istina?
Saznajte na radionicama "Započnite vlastiti posao" koje smo u sklopu projekta "Za jedno ZAJEDNO!" organizirali za vas!
 
 
 
 

 U okviru projekta “Za Jedno – Zajedno” dana 28., 29. i 30. rujna 2021. godine organiziramo trodnevne radionice - "Započnite vlastiti posao" na kojima će sudionici biti upoznati sa procesom započinjanja vlastitog posla.


Radionice će se održati u Društvenom centru JU Sportski objekti Vukovar, na adresi Trg Dražena Petrovića 2, ( prostorija nasuprot bazena), s početkom u 14 sati. Predviđeno trajanje predavanja je do 17h.


Radionice će voditi Centar za poduzetništvo Osijek- organizacija s dugogodišnjim iskustvom u provedbi predavanja, edukacija i radionica na ovu i srodne teme.


Radionice su namjenjene nezaposlenima, te onima koji su započeli ili tek planiraju započeti vlastiti posao.
Cilj edukativnog programa „Započnite vlastiti posao" je detaljno upoznati polaznike s poduzetničkim procesom – od odluke za pokretanjem vlastitog poduzetničkog pothvata do realizacije vlastite poduzetničke ideje. Kroz program se potiče samostalno generiranje poslovnih ideja, provjeru vlastitih poduzetničkih osobina i vještina (samo-procjena) te metoda traženja poduzetničkih prilika u okruženju. Kroz zadatke sudionici procjenjuju poslovno okruženje, provjeravaju izvedivost ideje, te traže poslovne prilike u okruženju koristeći se analizom poslovnih prilika. Cilj radionica je prikazati osnove poduzetništva kroz metodologiju i alate potrebne za provjeru poslovne ideje te procjena izvedivosti samog poslovnog pothvata. Upoznavanje s pravnim oblicima olakšava odabir prilikom registracije buduće djelatnosti, a financijsko praćenje poslovanja pruža im uvid u porezno praćenje i obvezne doprinose. Izradom marketing strategije i predstavljanjem prodajnih vještina, zaokružujemo edukativni program.

 
S obzirom da su na snazi epidemiološke mjere i da smo ograničeni brojem polaznika molimo Vas da izvršite prijavu svog sudjelovanja putem google forme na linku ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 
 Za dodatne informacije slobodno nazovite: 097 774 15 16

Projekt “Za jedno –Zajedno” financira se iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014-2020 u okviru poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice, te sufinancira iz Državnog proračuna na poziciji Ureda za udruge . Ukupna vrijednost projekta je 1.988.842,53 HRK od čega EU sufinanciranje iznosi 1.491.631,90 HRK.

 
 
 
 
 
                                                            

Kontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV

Voćarska 17

32000 Vukovar, Croatia

Tel/fax: +385 (32) 414-633

info@ypgd.org