Produkcijska kuća „Mebius Film“ iz Sarajeva, Bosna i Hercegovina, i Mirovna grupa mladih Dunav iz Vukovara pozivaju srednjoškolce grada Vukovara, za snimanje dokumentarne serije „Perspektiva“.

Emisije će se snimati u prostoru Kluba mladih Mirovne grupe mladih Dunav, dva dana po 2 sata za dvije skupine mladih. Snimanje je planirano za 12. i 13.travnja 2016. godine, a zatim 7 dana kasnije zajedničko snimanje koje će moderirati angažirani glazbenik (Marko Šelić Marčelo,  Edo Majka,  Brano Jakubović iz Dubioza Kolektiva ili Remi iz Elementala).

TEMA drugog dijela dokumentarne serije “Perspektiva” je: NASILJE, SUZBIJANJE DISKRIMINACIJE, TOLERANCIJA, AFIRMACIJA MEĐUNACIONALNE SURADNJE I LJUDSKIH PRAVA.
Ukoliko želiš sudjelovati u snimanju dokumentarne serije „Perspektiva“, koja se emituje na 34 TV postaje u regiji (BIH, Hrvatska, Srbija, Crna Gora), prijavi se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem poruke na fb profilu https://www.facebook.com/Y.P.G.D.Vukovar/

Objava za medije

Kontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV

Voćarska 17

32000 Vukovar, Croatia

Tel/fax: +385 (32) 414-633

info@ypgd.org