Sutra 27.lipnja 2012. g.  u sklopu Tjedna urbane kulture s početkom u 20 h u kući L.Ružičke održat će se predstavljanje audiovizualnih radova mladih grada Vukovara.


Na prezentaciji moći ćete vidjeti reportažu "Vrati se na Dunav" o tome kako društveno angažirani mladi i kulturni djelatnici vide život u gradu Vukovaru i kako doprinose socijalnoj inkluziji mladih. Reportaža je snimljena u Vukovaru tijekom ožujka 2012. u sklopu Karavane u kojoj su sudjelovali mladi iz Šapca, Vukovara, Banja Luke i Kopra kao dio projekta Multimedijalna produkacija za socijalnu inkluziju mladih.

Na događanju će biti predstavljana izložba fotografija Ane Bučko, te audiovizualna i tradicionalna izložba umjetničkih radova autora Saše Kunića, izložba crteža grafike Nikole Varenice i fanzin kratkih priča. Također će se moći vidjeti fotografije i radovi nastali tijekom seminara u Den Haagu u svibnju 2012. g. tijekom seminara za mlade umjetnike u okviru projekta Young Artist Linked In programa Mladi na djelu.

Pozivamo Vas da svojim dolaskom podržite mlade umjetnike grada Vukovara.


Tjedan urbane kulture - TUK - manifestacija je koju već treću godinu zajednički organiziraju Javna ustanova u kulturi Hrvatski dom, Mirovna grupa mladih Dunav i Blackout festival - General Woo.

Kontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV

Voćarska 17

32000 Vukovar, Croatia

Tel/fax: +385 (32) 414-633

info@ypgd.org