Mirovna grupa mladih ''Dunav’’, kao partnerska organizacija na projektu- "Nasilje? Ne, hvala!" bila je organizator 3-dnevnog treninga ''Uvod u volonterstvo’’ od 17 do 19.09.2013., koji je održan u prostoru Kluba mladih s ciljem unapređenja znanja i vještina važnih za volontiranje te pripreme sudionika za volontiranje u svrhu prevencije nasilja među mladima. Ovo je drugi trening koji je proveden u Vukovaru,a na kojem je sudjelovalo10 mladih od 18 do 30 godina.

 


Projekt ,,Nasilje? Ne, hvala!" provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje u suradnji s partnerima: Obiteljskim centrom Sisačko-moslavačke županije, Koordinacijom Udruga Mladih Sisak (Klub mladih SKWHAT), Mirovnom grupom mladih Dunav i Volonterskim centrom Osijek koji ujedno i provodi ovu radionicu.

Provedba projekta započela je početkom travnja 2013. godine i trajat će 18 mjeseci, a za cilj ima podići doprinos aktera civilnog društva u procesu provedbe prevencije nasilja među mladima kroz partnerstvo izmedu javnog i civilnog sektora, te putem promocije politika za mlade i volonterstvo na području Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i Sisačko-moslavačke županije.

 

Kontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV

Voćarska 17

32000 Vukovar, Croatia

Tel/fax: +385 (32) 414-633

info@ypgd.org